Válassz tetőablakot profi kínálatból

Válassz tetőablakot profi kínálatból

Nagyobb beruházásoknál jobb biztosra menni. A teljes megelégedettséget pedig mi más tudná legjobban garantálni, mint, hogy egy nagynevű, sok évtizedes tapasztalattal rendelkező cégtől vásárlunk. A Velux ablakai a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően Európa szerte ismert és elismert minőséget nyújtanak immár 75 éve.

A Te Ablakod nyílászárók forgalmazásával és telepítésével foglalkozó cég Velux tetőtéri ablak kínálatában mindenki megtalálhatja a számára megfelelő termékeket. Standard kivitelben a fafelületű és műanyag ablakok alsó és felső kilincses verzióban egyaránt elérhetőek. Közös jellemzőjük, hogy az extra gumitömítés és a 2 rétegű üvegezés mellett optimális szigetelést nyújtanak. A Standard plusz kategória termékei fokozott hangszigeteléssel és 3 rétegű üvegezéssel készülnek.

Szintén kaphatóak fából vagy műanyagból is. A Premium típusú ablakok pedig a legkülönfélébb igényeknek is megfelelnek a még szélesebb méret választék, edzett üveg és egyéb extra felszereltségeknek köszönhetően.

Share