Pénztárcakímélő ajándék minden korosztály számára

Pénztárcakímélő ajándék minden korosztály számára

A karácsony szinte elképzelhetetlen könyvek nélkül. A szezonálisan megjelenő újdonságok, egy szép szakácskönyv vagy egy gyönyörű művészeti album minőségi és értéket hordozó meglepetés. Az elképzeléseknek csak a pénztárcánk szabhat határt és valljuk be az év végi költekezések mellett valóban nem árt odafigyelni az árakra.

Szerencsére a Scolar Kiadónál erre is gondoltak. Honlapjukon egész évben változó, időszakos kedvezményekkel vásárolhatunk, ilyenkor év végén pedig még hatalmasabb az akciós könyvek választéka. A kiadó kínálatában megtalálhatjuk a kicsik klasszikus kedvenceit a Ravensburger vagy a Mi micsoda sorozatból. Fellelhetünk életmóddal és önfejlesztéssel kapcsolatos kiadványokat, illetve a természettudományok vagy a design iránt érdeklődők olvasnivalóját is. Avagy bakancslistás útikalauznak, vagy a legfrissebb skandináv irodalom egyik remekének örülne a megajándékozott?

A felsoroltak csupán ízelítőt adnak a Scolar Kiadó széles választékából, mely közül mindenki számára létezik ideális ajándék.

Share