Segítség, kinőttük magunkat!

Segítség, kinőttük magunkat!

Óhatatlanul eljön az a helyzet, amikor egy növekvő kis cég életében eljön egy lefelé ívelő trend, és szükség van egy szemléletváltásra a továbbfejlődés érdekében. Tudni kell kilépni a „kis cég” lét cipőjéből és megreformálni a működést, hogy biztosítsuk a további növekedést – különben a cég a saját súlya alatt összeroppan. Mikor jön el ez a pont? Mikor az egyszemélyi vezető már egyszerűen nem bírja a különféle területek kezelését, megfullad a sok e-mailtől és intézni valótól ami egyszerre az ő vállát nyomja a beszerzéstől az értékesítésen át, a HR ügyektől az operatív feladatokig. A dolgozók pedig csak azt látják, hogy a problémák megoldására mindig várni kell, semmi nem halad úgy, ahogy kellene.

Egyedül legtöbbször nem tud kilábalni ebből a kátyúból a cég, így életmentő lehet egy HR tanácsadó cég megbízása. Ilyen HR tanácsadás keretében átvilágítják a cég folyamatait, segítenek kialakítani egy új struktúrát középvezetőkkel, és a működéshez szükséges mérési rendszert, mérőszámokat is kialakítják. 

Önerőből roppant nehéz továbblépni, viszont külső segítség rendelkezésre áll, csak az alkalmas tanácsadót kell jól megválasztani!

Share