Mit tartalmaz egy átgondoltan összeállított településfejlesztési terv?

Mit tartalmaz egy átgondoltan összeállított településfejlesztési terv?

Egy jól átgondolt településfejlesztési terv tartalmazza a település közép- és hosszú távú fejlesztési koncepcióját. Gyakran a hosszú távú fejlesztések egymásra épülnek, ezért mindenképpen fontos, hogy részletesen dokumentálja az önkormányzat, hogy a következő években pontosan milyen fejlesztések fognak történni a település életében. 

A beruházások sikeres megvalósítása érdekében fontos a források biztosítása is. Ezt gyakran pályázati úton szerzik be a települési önkormányzatok. Ebben is, valamint a teljes fejlesztési folyamatban is számíthatnak a Városfejlesztés Zrt. szakmai támogatására. A szervezet évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be Magyarországon a városfejlesztés, területfejlesztés terén. Szakmai támogatása mellett a fejlesztésekhez kapcsolódó dokumentáció szakszerű elkészítésében is támogatja az önkormányzatokat, amely gyakran a pályázati források elnyerésének egyik alapfeltétele is. 

Országos referenciái is évtizedes szakmai tapasztalata alapján a Városfejlesztés Zrt. tekinthető a hazai önkormányzatok egyik leghatékonyabb szakmai támogatójának a településfejlesztés terén.

Share