Kincset érő szállás a nyugalom szigetén

Kincset érő szállás a nyugalom szigetén

A mindenki által ismert, turistacsalogató és túlzsúfolt hoteleken túl is van élet. Ha már régóta keresed azt a tökéletes pihenőhelyet, ahol minőségi kikapcsolódással igazán fetöltődhetsz, nem kell tovább kutatnod. Valószínűleg számodra is a Kincsszállás lesz az ideális választás.

Dobogókő a Visegrádi-hegység csúcsán helyezkedik el. A majd’ 700 méteres tengerszint feletti magasságával remek kilátást ad a környező dombos-hegyes erdőségre és szép időben még a Dunakanyarra is. A táj varázslatos hangulata minden ide látogatót megérint. Ennek szellemében került sor a Kincs Apartman és Jurtaszállás Dobogókő megalapítására.

Az összkomfortos apartman barátságos kőépülete mindennel felszerelve várja a kisebb-nagyobb családi vagy baráti társaságokat. A 6 felnőtt és 2 kisgyermek elhelyezésére alkalmas épületben egy 16 férőhelyes nappali és két hálószoba található. A ház és a kertben található jurták egész évben nyitva tartanak. Bármilyen kérdés vagy foglalás esetén ezen a linken minden hasznos információ megtalálható.

Share