Anyagi támogatás a KKV-knak továbbképzésekhez

Anyagi támogatás a KKV-knak továbbképzésekhez

Még mindig nyitott a lehetőség a Ginop Plusz 3.2.1–21 kódszámú pályázati felhívás keretein belül, hogy a mikro, kis- és középvállalkozások munkahelyi képzési programot valósíthassanak meg vissza nem térítendő támogatás segítségével. 2023. április 30-ig hosszabbították meg a határidőt, melyre az egész ország területéről pályázhatnak a cégek összesen 15 milliárd forint forrásra.

Az igényelt támogatási összeg korszerű munkahelyi képzések megvalósítására fordítható, ezzel növelve a KKV-k termelékenységét. Ezáltal csökkenthetők a KKV-k számára a képzésre fordított költségek, hiszen ezeket a pályázati támogatásokat kimondottan kompetenciafejlesztésre, soft skills tréningek szervezésére, csapatépítésre és a kiégés kezelésére, idegen nyelvi képzésre, valamint  részszakma- és egyéb szakmaspecifikus ismeretek bővítésére használhatják fel.

Ilyen és ehhez hasonló felnőttképzési pályázatokhoz is támogatást nyújt Zsuffa Ákos, a Learning Innovation Kft. vezetője, aki több mint 20 éves tapasztalattal bír a felnőttképzés és tanácsadás területén.

Share