Állandó foglalkoztatás helyett…

Állandó foglalkoztatás helyett…

Egyre népszerűbb foglalkoztatási módozat a munkaerő-kölcsönzés, különösen nagyvállalatoknál terjedt el eddig ez a megoldás. Kisebb cégek számára is érdemes azonban tisztában lenni a lehetőséggel, mert jó jöhet egy ilyen lehetőség átmenetileg kiugró munkamennyiségnél, vagy átmeneti foglalkoztatási igénynél.

A munkaerő kölcsönzés szabályai törvényben szigorúan előírtak, hogy egyaránt védjék a résztvevő vállalatokat és a kölcsönzött munkavállalók érdekeit. A kölcsönző cégnek rendelkeznie kell nyilvántartásba vételi számmal, vagyoni biztosíték összegével és a tevékenységhez alkalmas irodával, köztartozásmentesnek kell lennie, valamint legalább egy alkalmazottjának rendelkeznie kell a meghatározott végzettséggel. A Jobtain Kft. megfelel ezeknek a kritériumoknak, ezért sikeresen végzi munkaerő-kölcsönzési, HR szolgáltatói tevékenységét már több mint 20 éve.

Munkavállalóként tehát biztos hátterű HR szolgáltató alkalmazásában állhatnak azok a jelentkezők, akik nyitottak arra, hogy időnként más-más megbízóhoz közvetítsék ki szaktudásukat.

Share