Ez ma a legnépszerűbb levelezőrendszer

Ez ma a legnépszerűbb levelezőrendszer

Már lassan 20 éve, hogy elindult a Gmail, a Google ingyenes web alapú levelezőrendszere. Használatához nem kell más, csak egy számítógép internet kapcsolattal, és egy Gmail regisztráció.

Hatalmas előnye, hogy sok hasznos funkcionalitást magában foglal, mégis ingyenesen használható, és meglehetősen nagy, 15 GB tárhely tartozik hozzá (pontosabban megosztva az összes Google Workspace alkalmazáshoz, amit használunk a regisztrált azonosítónk alatt). Az alap levelező funkciókon túl elérhető benne a mappákba és kategóriákba rendezés, címkézés, automatikus továbbítás és házon kívüli üzenet beállítása, csatolmányok kezelése, ezeknél nagy méret esetén automatikusan Google Drive alkalmazása, vagy akár üzenetek ütemezett küldése, és beépített csetprogram.

Azt a funkcióját is nagyon szeretem, hogy levél küldéskor figyelmeztet, ha beleírtam a levélbe hogy mellékelem/csatolom, de nem adtam hozzá csatolmányt. Nem véletlen, hogy ez a statisztikák szerint a legtöbbek által használt email küldő felület napjainkban, 1,5 milliárd aktív felhasználóval.

Share