Új kihívások a városok fejlesztésének horizontján

Új kihívások a városok fejlesztésének horizontján

A települések fejlesztése megvalósítható rész egységenként, avagy komplex, mindent átfogó módon. Többek között az utóbbi orientált, középtávú tervezés áll a Városfejlesztés Zrt. céljai között. A vállalat majd három évtizedes fennállása során számos sikeres nemzetközi tapasztalatot ültetett át a magyar gyakorlatba és országszerte több városban valósulhattak meg kiemelkedő beruházások az általuk maximális hozzáértéssel létrehozott integrált településfejlesztési stratégia eredményeképpen.

A szakértelem azonban csupán az érem egyik oldala. Több jelentős kérdés is felmerül az igények, a tudatosság és a korszerűség irányából. Mit jelent a szép, egységes, egészséges városi környezet kialakítása ma, és mit fog jelenteni 10 vagy akár 30 év múlva? A 2020-as Covid járvány és a 2022-es globális változások óta a kép jelentősen árnyaltabb lett.

A Városfejlesztés Zrt. továbbra is biztosítja minden szerződéses partnere számára a kellő szakmai hozzáértést, hogy e tudás és tapasztalt felhasználásával elő- és hozzásegítse a településeket a legkiválóbb fejlesztések megvalósításához.

Share