Milyen megoldásokkal lehet javítani a cég marketing tevékenységén?

Milyen megoldásokkal lehet javítani a cég marketing tevékenységén?

Személyre szabott élményeket és nyereséges növekedést biztosít az SAP marketing megoldások integrált ügyfél-elköteleződési és marketing-automatizálási megoldásaival.

Személyre szabott megbízásokat skálázhat, és felgyorsíthatja az üzleti eredményeket, így sokkal sikeresebbé és hatékonyabbá teheti cége működését. Konszolidáljon különféle marketingtechnológiákat, csökkentse az értékteremtés idejét, és haladjon olyan gyorsan, ahogy ügyfelei elvárásai változnak. Az SAP Emarsys Customer Engagement megoldásával magasabb követelményeket állíthat fel az ügyfelek bevonásával kapcsolatban. A bevált elköteleződési stratégiákat gyorsan összehangolhatja a kívánt eredményekkel a beépített megoldásokkal, amelyek a kifinomultságot az omnichannel automatizálástól a prediktív, integrált hűséges ügyfelek elköteleződéséig skálázhatják.

Építsen megbízható, lojális és tartós ügyfélkapcsolatokat automatizált és személyre szabott elkötelezettséggel a natívan integrált marketing és kereskedelmi csatornákon keresztül.

Share