Mikor van szükség IFKA minősített pályázatíró cégre?

Mikor van szükség IFKA minősített pályázatíró cégre?

Aki valaha pályázott már bármilyen támogatásra, forrásra, biztosan tapasztalta, hogy milyen jelentős adminisztrációs terhet jelenthet a pályázatírás. Bizonyos esetekben például még az is előre meg van határozva, hogy milyen pályázatíró céggel tudunk együtt dolgozni. Bizonyos pályázati projektek esetén például csak IFKA minősített cégekkel szerződhetünk.

A Learning Innovation olyan pályázati tanácsadó cég, amely rendelkezik az IFKA minősítéssel is. Ez a minősítés bizonyos pályázati formák esetén fontos, amikor az a kritérium, hogy csak IFKA minősített pályázatíró cégekkel lehet dolgozni.

Ilyenkor nagyon hasznos felkeresni az IFKA weboldalát, ahol a kritériumoknak megfelelő cégek között tudunk válogatni. Másrészről a minősítés egyfajta bizalomépítő is, hiszen egy ismeretlen cégről honnan is tudhatnánk, mennyire megbízható. Azonban a minősítés során többféle kritérium alapján is vizsgálják a cégeket, így egy objektív képet kaphatunk a vállalkozásokról. Ezek a plusz információk pedig megkönnyíthetik a döntést, ha üzleti partnert keresünk, hiszen „leinformálhatjuk” a leendő partnerünket.

Share