Hogyan lehet sikeres a rugalmas foglalkoztatás?

Hogyan lehet sikeres a rugalmas foglalkoztatás?

Mára kijelenthetjük, hogy a pandémia nem csak időszakos változást hozott a munka világában, hanem a változás sok helyen tartósnak is ígérkezik. Hiszen egyre több cég megtartja – legalább a dolgozók egy részénél – a járvány idején bevezetett rugalmas foglalkoztatást, vagyis a home office-t.

Ennek a munkaformának azonban lehetnek buktatói és jogi kérdések is felvetődnek. A 20 éve alakult és elsősorban humán területen működő Learning Innovation kompetens válaszokat képes adni partnereinek a rugalmas foglalkoztatás során felmerülő kérdéseire. A szervezet szakértői segítséget nyújtanak a vállalkozások munkaköreinek rugalmas foglalkoztatási formákba történő átalakítására, a munkafolyamatok sajátosságainak figyelembevétele mellett. Továbbá segítenek eligazodni a rugalmas foglalkoztatáshoz kapcsolódó hatályos szabályozások útvesztőiben is. 

Így a cégek képesek lesznek megbirkózni a távmunka bevezetése jelentette kihívásokkal, és meg tudnak felelni az ezzel a foglalkoztatási formával összefüggő szabályozásnak is.

Share