Hogyan gondoskodjunk vállalkozásunk adatainak védelméről?

Hogyan gondoskodjunk vállalkozásunk adatainak védelméről?

A 21. században az adat az új olaj, melynek értéke felbecsülhetetlen. Sajnos értékét sokszor csak akkor érzik a cégvezetők igazán, amikor egy váratlan probléma miatt elvesznek ezek az adatok. Az adatvesztésre fel kell készülni, amelyhez megfelelő megoldást kínál az Acronis biztonsági mentés és kibervédelem.

 Az Acronis komplett biztonsági és kibervédelmi megoldást kínál. Az Acronis Cyber Cloud fejlett adatvédelemmel rendelkező felhőalapú mentési és vészhelyreállítási szolgáltatás, mellyel számtalan platformot tudunk menteni nem csak felhős, de akár helyszíni kiszolgálókra is, ráadásul katonai szintű titkosítással.

A szolgáltatáscsomag széleskörű támogatást kínál. Több, mint 20 platformot támogat a virtuális gépek biztonsági mentésén át a Linux, Mac, és Microsoft operációs rendszerekig. E mellett korszerű SaaS – azaz szoftver, mint szolgáltatás – alapú megoldás, amely könnyen bevezethető és nincsenek telepítési és hardver költségek sem.

Segítségével a teljes informatikai infrastruktúrát biztonságban tudhatjuk a fájloktól kezdve a notebook-ok, PC-k és szervereken át a postafiókig.

Share