Hétvégi anya-gyermek jóga

Hétvégi anya-gyermek jóga

A jóga korosztálytól függetlenül mindenkinek hasznos, akár egészen kicsi kortól is ajánlott. Hiszen fejleszti a testtudatosságot, segíti a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtését, amit ha a gyerekek pici korban megtanulnak, az egy egész életükre szóló támasz lehet. Mi is lehet ennél több, amit egy szülő adhat a gyermekének

A hétvégi szabadtéri anya-gyermek jóga kiváló alkalom, hogy megszerettessük a gyerekekkel a jógát. Nyáron, jó időben ráadásul imádnak a szabadban lenni a gyerekek, könnyű őket rávenni, hogy kipróbálják. A gyerekjóga foglalkozások során a gyógynövényekkel is megismerkedhetünk, hiszen ezek az órák is mesés-gyógynövényes jógakalandok lesznek, csak itt az anyukák is becsatlakozhatnak a kalandba. 

Az órák segítenek, hogy minőségi időt töltsünk gyermekeinkkel, ami ebben a folyton rohanó világban hatalmas kincs, hiszen a minőségi idő nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott anya-gyermek kapcsolat fenntartásához. Segít egymásra hangolódni, és nagyon sokat ad érzelmileg is a foglalkozás.

Share