Hazánk lenyűgöző látnivalói

Hazánk lenyűgöző látnivalói

Az utazás az egyik legnagyobb élmény, ha szeretnénk kikapcsolódni, de közben tanulni, inspirálódni és világot látni. Időnként azonban hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy érdemes először a saját környezetünkben kezdeni a világ megismerését. Feltehetjük magunknak a kérdést, hogy vajon mekkora részét ismerjük a saját hazánknak?

777 lenyűgöző és izgalmas hazai utazásra csábít a Bakancslista Magyarország könyv. Páratlan ötletekkel szolgál, ha csak egy rövid kiruccanásra, hétvégi kirándulásra vagy akár hosszabb országnézésre vágynánk – családdal, barátokkal vagy a párunkkal, nyugalmas feltöltődésre vagy épp aktív pihenésre áhítozva, bakancsot húzva vagy elegáns ruhába bújva, pazarul elengedett pénztárcával vagy éppen fillérekből kivitelezve a nagy kalandot. A csodás képek százával illusztrált kötet fejezetei a szokásos, tájegységenkénti tagolás helyett különféle „kalandokat” kínálnak.

Így mindenki megtalálhatja a számítását: aki elvonulásra vágyik, vagy vérpezsdítő szórakozásban szeretne részt venni, aki kulturális programokat, történelmi nevezetességeket keres, aki a gasztronómia szerelmese, sőt akár az is, aki egy hagyomány nyomába szegődne.

Share