Bejárati ajtó, amely egy életen át kiszolgál

Bejárati ajtó, amely egy életen át kiszolgál

A Rehau a világ egyik vezető polimer alapú termékek gyártója. A magyar piacon 1993 óta van jelen, majd 2013-ban az autóiparban is tevékenységbe kezdett. A Németországban alapított vállalat több, mint 70 éves üzleti tapasztalattal rendelkezik és megannyi innováció kötődik a nevéhez.

A Te Ablakod dunaújvárosi székhelyű hazai vállalkozás indulása óta kizárólag csak a prémium megoldásokban hisz. A nagynevű, világszínvonalú márkák kínálatából minden érdeklődő megtalálhatja a neki való termékeket. A SYNEGO termékcsaládba tartozó Rehau bejárati ajtó és műanyag ablakok a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. A 80mm mély profilnak és a sok kamrás kialakításuknak köszönhetően a legenergiagazdaságosabb megoldást kínálják. Az ajtók megerősített vasalatokkal készülnek, így erős betörés elleni védelemmel rendelkeznek. A színvariációk és a kitöltési lehetőségek száma óriási.

Ráadásul nem kell látatlanban dönteni, hiszen a Te Ablakod bemutatótermében majdnem minden forgalmazott termékük élőben is megtekinthető.

Share