Van-e jövője a belföldi turizmusnak?

Van-e jövője a belföldi turizmusnak?

Vajon érdemes-e továbbra is fejleszteni a hazai turizmust? Lesz-e elég vendég a hazai szállodákban, vagy aki csak teheti, inkább külföldre megy nyaralni?

Zsuffa Ákos turizmus szakértő szerint a belföldi turizmus fejlődése a jövőben is folytatódik, hiszen az emberek egyre többet szeretnének utazni, és felfedezni hazánk legszebb tájait. A szakember közvetlenül is érdekelt a szektor fejlődésében. A Zsályaliget Pogány település legnagyobb turisztikai beruházása, amely pár évvel ezelőtt valósult meg. Ez egy olyan komplex projekt, amelyben egy 23 hektáros élménypark, négycsillagos szálloda és konferenciaközpont valósult meg. A szakember hisz a vidéki turizmus jövőjében, mert az emberek abszolút nyitottak az új élményekre, és szívesen fedeznek fel olyan úticélokat, amelyek kevésbé felkapottak. 

Összefoglalva tehát elmondható, hogy a hazai turizmus nagy lehetőségek előtt áll, amelynek alapja az emberek utazási vágya, e mellett pedig az elmúlt években folyamatosan növekvő jövedelem is fűti a belföldi turizmust.

Share