Milyen szolgáltatások építhetőek a Microsoft Azure felhőszolgáltatásra?

Milyen szolgáltatások építhetőek a Microsoft Azure felhőszolgáltatásra?

A felhőszolgáltatások hazai specialistája, a Microsoft partnere, a Kvazar.cloud nemrégiben tartott webináriumában arról kaphattunk áttekintést, hogy milyen szolgáltatások építhetőek a Microsoft Azure felhőszolgáltatásra.

De mi is Az Azure valójában? Tulajdonképpen egy interneten futó operációs rendszer, amely minden olyan jellemzővel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy csak annyit kell fizetni a szolgáltatásért, amennyit ténylegesen használunk. A Microsoft nyilvános felhő megoldásaként az Azure infrastruktúra- és platformszolgáltatást kínál, e mellett pedig szoftverszolgáltatás hosztolható a Microsoft adatközpontok hálózatából. A felhőben kialakított rendszereket pedig össze tudjuk kapcsolni a vállalati környezettel.

Az Azure mindent tartalmaz, amit egy jó cloud szolgáltatástól elvárhatunk: igény szerinti önkiszolgáló használatot biztosít, online elérhető, nagy mennyiségű felhalmozott erőforrást kínál, gyorsan és rugalmasan skálázható illetve tervezhetőek és követhetőek a költségek is.

Share