Milyen előnyöket kínál a Microsoft felhőszolgáltatása?

Milyen előnyöket kínál a Microsoft felhőszolgáltatása?

A cloud megoldások egyre több cég számára jelentenek kézzel fogható előnyöket, ezért egyre több vállalkozás dönt úgy, hogy az üzletmenetét a felhőbe költözteti.

Elsőre nem biztos, hogy könnyű dönteni a sokféle felhős megoldás között, érdemes részletesen megnézni a különféle megoldásokat részletesebben. A Microsoft Azure egy komplex és jól használható felhőszolgáltatás. Tulajdonképpen egy interneten futó operációs rendszer, amely jellemzőit tekintve nagyon hasonlít egy modern közmű szolgáltatásra. Ugyanis az Azure esetében is csak a tényleges használat után kell fizetni a szolgáltatásért, ami máris számtalan vállalkozás számára jelenthet költségmegtakarítást.

De nem csak költség optimalizálás miatt éri meg felköltöztetni az üzletet a felhőbe. Egy jó cloud szolgáltatás ugyanis még számos további előnyt biztosít a tervezhető és követhető költségek mellett. Például igény szerint önkiszolgáló használatot, állandó online elérhetőséget, nagy mennyiségű felhalmozott erőforrást, valamint gyors és rugalmas skálázhatóságot.

Share