Hogyan segíthet állást találni a Jobtain?

Hogyan segíthet állást találni a Jobtain?

A Jobtain hazánk egyik legsikeresebb munkaerő-kölcsönző cége, amely 12 irodában és online várja az állást kereső munkavállalókat illetve a munkaerőt kereső cégeket. A cég 20 éve működik, jelentős tapasztalattal rendelkezik a munkaerő-kölcsönzés területén. A Jobtain partnerei nagyvállalatok, amelyek akár egyszerre több száz pozícióra keresnek embert. Olyan pozíciókat hirdetnek meg a Jobtain-nél, amelyek alapfokú, középfokú illetve szakmai végzettséget igényelnek. 

A cég nem csak állásajánlatokat közvetít, hanem hasznos tippekkel, ötletekkel is segíti a munkát keresőket. Ha nagyvállalatnál érdekel álláslehetőség, akkor jó helyen jársz, ha a Jobtain-hez fordulsz.

Ha munkavállalóként felkelti a figyelmünket egy állásajánlat, nagyon egyszerűen, mindössze néhány alapvető információ megadása után lehet elküldeni jelentkezésünket. A munkáltatók szemszögéből pedig azért lehet ideális választás a Jobtain, mert szakmailag magasan képzett és tapasztalt HR koordinátorok és a szakértő marketing csapat révén gyors és hatékony szolgáltatást kínál. Akár magyar, akár erdélyi vagy kárpátaljai munkavállalókra van szükség.

Share