A felnőttképzés kiemelt szakmai szervezete

A felnőttképzés kiemelt szakmai szervezete

A felnőttképzés népszerűségének növekedésével egyre több szolgáltató jelent meg a hazai piacon, akik mára a felnőttképzések nagyon széles palettáját kínálják a hallgatók számára. A felnőttképző intézmények számának és a képzési kínálat bővülésének következtében ma már érdemes jól körüljárni, hogy kik képviselnek igazán magas szakmai színvonalat, és csak a legjobbak közül válogatni.

A Felnőttképzők Szövetsége a szakma egyik kompetens hazai szervezete, amely 1992-ben alakult mindössze 42 tagszervezet részvételével, amely mára mintegy 160 főre emelkedett. A tagjai között a hazai szolgáltatók legjavát találjuk meg, és ez is volt a céja a szervezetnek az indulás óta: összefogni a kiemelkedő szakmai színvonalat biztosító szolgáltatókat, amelyek mindegyike azonos szellemiséget képvisel, és fontosnak tartja a minőségi képzéseket. 

Az FVSZ kiemelten fontosnak tartja az élethosszig tartó tanulást (life-long-learning, LLL), és fontosnak tartja azt is, hogy megfelelően kommunikálja ezt az emberek felé.

Share